PTS, uw partner voor precisiemechanica, grote en middelgrote unieke stukken of kleine reeksen, rechtgemaakte platen, bewerkte en machinaal gelaste platen, sjablonen, modellen en uitrustingen

De in 1998 opgerichte firma Press Tools & Services, afgekort PTS, fabriceert en verkoopt alle elementen die u nodig hebt voor uw perswerk.

Naast die nicheactiviteit, is PTS zeer actief op het gebied van micromechanica en maakt middelgrote en grote unieke werkstukken of kleine reeksen voor sectoren zoals luchtvaart, defensie, ruimtevaart, kernindustrie en voor de industrie in het algemeen.

PTS met de “S” van Service. De deur van onze werkplaats staat dan ook altijd open om te voldoen aan dringende vragen zoals het herstellen van gereedschap, het wijzigen van bestaande stukken, het maken van stukken voor “gisteren”… Flexibiliteit is onze kracht!

In 2017 ontving PTS het certificaat ISO9001:2015 waardoor het zijn klanten werk en uitrustingen van de beste kwaliteit kan garanderen.

PTS verdeelt in België en Luxemburg de perstoebehoren van MDL, zoals geleidingselementen, veren, stempels/matrijzen, Powair-producten zoals pneumatische aanvoerapparaten, en de Newstark-producten zoals plooi-eenheden, stempeleenheden met nokken, transportbanden, afvalafvoerders en demagnetiseertoestellen – dat alles tegen zeer concurrentiële prijzen en met de garantie van een hoogwaardige klantendienst.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring inzake precisie‑ en perswerk kunnen wij borg staan voor een uitstekende dienstverlening.

Wij kunnen ook bijdragen aan het ontwerpen en maken van speciale persen die passen in onze productiecapaciteit.

Présentation

Presentation HD
DSC05037
DSC05035
DSC05052
PTS 4
PTS by night
Presentation HD DSC05037 DSC05035 DSC05052 PTS 4 PTS by night